Domotica

Uw huis automatiseren en verbeteren is een behoorlijke uitdaging. Er zijn vele technologieën op de huidige markt en er is een continue ontwikkeling gaande op dit gebied. Door deze ontwikkelingen zijn daarop aansluitend in huishoudens veel apparaten aanwezig, welke allemaal een eigen handleiding hebben. Domotica is hierin een uitermate geschikte oplossing voor degene die het graag makkelijker maakt voor zichzelf.

 

Contact opnemen

 

Wat is domotica?

Het houdt kortweg het automatiseren van processen in uw huis in. Dit betekend dat al uw elektronische apparaten communiceren met elkaar middels één systeem. Praktisch gezien is het dus mogelijk uw huis te bedienen met één druk op de knop!

Dit biedt de mogelijkheid om uw audio en video installatie, verlichting en zelfs de verwarming van uw huis te regelen vanuit één systeem. De bedoeling is kortom om uw volledige woning te bedienen vanuit een centraal punt.

 

Alles onder controle

Met een domotica systeem heeft u de volledige controle over uw huis vanaf uw telefoon, tablet of bedieningspaneel. Dit met als doel het dagelijkse leven een stuk aangenamer én gemakkelijker te maken. Het systeem dat wij u te bieden heeft is dé oplossing om dit te realiseren.

Ons domotica systeem heet Home Control. Dit systeem, ook wel bekend als control4, biedt besturing over diverse apparatuur binnen uw woning als: de verwarming, verlichting, audio, video en zelfs de beveiliging. Dit beheert u hiermee vanuit één centraal systeem.

 

Neem contact op!

 

Gecentraliseerd

Met het implementeren van een domotica systeem in uw huis is de kans groot dat u nooit meer terug wilt. Het wordt u enorm gemakkelijk gemaakt. Zo kunt u vanaf uw mobiele telefoon of tablet alles binnenshuis bedienen. U hoeft dus bijvoorbeeld niet meer naar de thermostaat te lopen om de temperatuur te regelen of te zoeken naar de afstandsbediening van uw televisie. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk dankzij control4!

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden van domotica zijn in uw woning of wilt u meer informatie over home control4? Neem dan gerust contact met ons op via het nummer: 0182 – 67 21 68 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gegevens:
A Goudseweg 130,
    2851EZ, Haastrecht
E info@nederendbv.nl
T 0182 67 21 68
fb