Home control

De meeste mensen zullen het wel herkennen: tientallen verschillende elektronische apparaten in huis met een aparte handleiding en/of afstandsbediening. Door alle nieuwe ontwikkelingen en technologieën komen er steeds vaker nieuwe elektronische apparaten bij. Hierbij kun je denken aan de Blue-Ray, Bluetooth, MP3, HD, 3D enzovoort. Door al deze nieuwe ontwikkelingen wordt het voor de consument steeds ingewikkelder om alle apparaten in huis te bedienen. 

Home Control met elektrische apparaten

Nederend heeft dé oplossing om alle apparaten in huis te kunnen bedienen met 1 afstandsbediening. Met de Home Control is het mogelijk om alle apparaten in huis te bedienen met één afstand bediening, touchpanel, IPhone of IPad. De Home Control van Nederend maakt het dagelijkse leven een stuk aangenamer doordat alle apparaten bij jou thuis met slechts 1 aanraking bediend kunnen worden.

Hoe werkt het?

De Home Control van Nederend, ook wel de Control4 genoemd, is bedoeld om de volledige woning te bedienen. Hierbij kun je denken aan de bediening van de verwarming, verlichting, beveiliging, audio/video enzovoort. De Home Control die wij aanbieden, de Control4, is ontwikkeld om op een eenvoudige en betaalbare manier je volledige woning te bedienen. Wij plaatsen een IPad, IPhone of touchpanel bij jou in de wand, waarmee je alle mogelijke elektronische apparaten in huis kunt bedienen. Ook wanneer je niet thuis bent kun je de apparaten in huis bedienen. Dit is mogelijk om via je smartphone of tablet in te loggen in de Home Control. Eenmaal ingelogd kun je via je smartphone of tablet ook buitenshuis je apparaten bedienen.

Voordelen

Een groot voordeel van de Home Control van Nederend is dat je met 1 druk op de knop alle apparaten in huis tegelijk kunt in- en uitschakelen. Dit scheelt veel geld in de stroomkosten en bespaart de nodige energie. De Control4 vertelt jou elk moment van de dag hoeveel elektriciteit, gas en water je op dat moment verbruikt hebt.

Nog een groot voordeel is de bediening op afstand. Zo kun je met de Home Control buitenshuis je beveiliging installatie inschakelen, op vakantie je volledige woning bedienen of in het buitenland de temperatuur alvast wat hoger zetten om in een warm huis binnen te komen.

Nederend verzorgt complete installaties van de Home Control. Bent je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de Control4 van Nederend? Neem dan contact met ons op via: (0182) 67 21 68 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gegevens:
A Goudseweg 130,
    2851EZ, Haastrecht
E info@nederendbv.nl
T 0182 67 21 68
fb